Service

Tammiluodon Viinitila är ett Konferens-/Festhus även för större evenemang. Vinprovning anordnas i Vinstugan, som också lämpar sig för mindre festtillfällen.

Bastun erbjuder avkoppling efter en mötesdag eller eventuellt för en svensexa eller möhippa är lokalen särskilt lämplig.

Till alla utrymmen har vi måltidsservice. I Festhuset och Vinstugan har vi Autskänkning. I vår vingårds butik har vi till försäljning även närproducenternas varor.

Mötes- och Festhuset

Möres-och Festhuset är planerat för konferenser, seminarier, bröllops- och liknande fester. Sittplatser för 120 personer. Vi erbjuder utrustning för konferens, Wi-Fi liksom ljudåtergivning.

Utsikt till skärgård och 2000 äppelträds odlingar bjuder vi på. Från festsalen når man altanen under tak och terrassen.

Vinstugan

Vid havsstranden har vi Vinstugan. Fondfönstret öppnar en vacker utsikt till fjärden utanför. I vinstugan ryms som mest 50 personer. Vinprovningarna för grupper hålles i allmänhet här. Vinstugan kan även vara ett lämpligt utrymme för mindre konferenser eller mysiga bröllop, släktträffar och svensexor.

Under sommaren fungerar vinstugan som cafe och är öppen för allmänheten ifall vi inte har beställning.

Bastuavdelnngen

Är delvis belägen på vattnet och basturummet rymmer 15 personer. Dessutom finns ett omklädningsrum, tvättrum samt ett sällskapsrum med glasväggar i två riktningar och en öppen spis. På terassen kan man njuta av den uppvärmda badbaljan; utrymmena lämpar sig väl även för svensexor.

Måltider i bastutrymmet är möjliga och torde beställas i förväg. Det är tillåtet att medföra egna drycker ävensom annan förtäring.

Gårdsboden

I boden saluförs Tammiluotos egna viner, cider och näröl, utvalda delikatesser och gåvoprodukter.

Besökshamn 60 ̊16,8’ 22 ̊21,5’

Besökshamn 60 ̊16,8’ 22 ̊21,5’