Palvelut

Tammiluodon Viinitilalla on Kokous-/Juhlatalo suurempiin tilaisuuksiin. Viininmaistajaiset järjestetään yleensä Viinituvassa, joka on hyvä paikka myös pienemmille kokous- ja juhlatilaisuuksille.

Sauna tarjoaa rentoutuksen kokouspäivän päätteeksi. Ja esim. polttarien viettämiseen sauna oleskelutiloineen soveltuu mainiosti.

Kaikkiin kohteisiin tarjoamme tilauksesta ateriapalvelut. Juhlatalossa ja Viinituvassa on A-oikeudet. Tilapuodin valikoimissa omien tuotteitten lisäksi myös lähituottajien juomia/herkkuja sekä merihenkisiä ’matkamuistoja’.

Kokous- ja juhlatalo

Kokous- ja juhlatalo on tasokas paikka kokouksille, seminaareille, hää- ja muille juhlille, yhtenäistä tilaa 120 hlö:lle. Käytettävissä on kokousvälineitä, langaton nettiyhteys ja äänentoistolaitteet. Tiloista on merinäköala ja toisella sivulla aukeaa 2000:n omenapuun tarha. Salista pääsy tilavalle katetulle terassille ja avoimelle etuterassille.

Viinitupa

Aivan rannassa sijaitsevan Viinituvan suuresta päätyikkunasta avautuu hieno näkymä merelle. Tupaan sopii enimmillään 50 henkeä ja viininmaistelutilaisuudet ryhmille pidetään usein tässä tilassa. Viinitupa on viehättävä paikka myös pienille kokousryhmille, hääjuhlille, sukujuhlille, polttareille, tyky-päiville jne. Kesäaikaan Viinitupa toimii myös kahvilana ja on auki yleisölle joka päivä milloin yksityistilaisuuksia ei ole.

Kahvin/teen/virvokkeiden lisäksi tarjolla pientä purtavaa. Tilassa on A-oikeudet ja sieltä saa myös maistiaisia tilan tuotteista pientä korvausta vastaan.

Saunatilat

Osin veden päälle sijoittuvassa saunarakennuksessa on löylyhuoneen (15 hlö) lisäksi pukuhuone, pesuhuone, kahdelta puolelta lasiseinäinen oleskelutila takkoineen, uimakatos ja terassilla lämminvesipalju; tilat sopivat saunomisen lisäksi mainiosti esim. polttareiden järjestämiseen. Ruokatarjoilut etukäteen tilattavissa. Saunatilaan saa tuoda omat juomat ja sovittaessa muutkin tarjoilut.

Tilapuoti

Puodissa on tarjolla Tammiluodon viinejä, siidereitä, lähioluita sekä valikoituja pikkuherkkuja ja lahjatavaroita.

Käyntisatama 60°16,8’ 22°21,5’

Sisääntuloväylän syvyys 1,5 m. Satamassa sähkö, WC, jäteastia ja suihkut (satamamaksu 20 e/vrk)  Sauna tilauksesta. Niemen toisella puolella ’syväsatama’, josta kävelymatkaa viinitilalle n. 300 m, tulosta sinne sovittava ennakkoon.